Tirsdag 20. september 2011 gjennomførte HK Finans Bank 1 og HK Finans Gruppen en felles stand i kantina i Hammersborggata 2.  Standen ble godt besøkt av både nye og gamle medlemmer, som alle fikk sjokolade og strøartikler fra HK Finans.

Synlighet er en av de viktigste faktorene for en fagforening, og dette var den tredje av fire stands i kantina for 2011.  Med på standen i Hammersborggata 2 var også representanter for firmaet Eplehuset AS, som har en avtale med HK Finans som går på Apple produkter.

Fra venstre Dordi Formoe, Marit Jørgenrud, Thore Myhrvold og Tomm Fjærvoll fra HK Finans. Et fornøyd medlem, Tom Windvik, mottar infomateriell.

Standen foregikk i tidsrommet 10.30 til 13.00, og må ansees som vellykket, selv om standens plassering var annerledes enn tidligere.  Vi fikk iallefall informert mange av våre medlemmer i dag, sier klubbleder Dordi Formoe i HK Finans Bank 1.  Selv om halve Bank 1 Oslo Akershus AS har flyttet til Youngstorget 5, spiser fortsatt de fleste av våre medlemmer lunsjen sin i denne kantina.

Etter standen dro ledelsen i HK Finans Bank 1 over til Youngstorget 5, der samtlige av bankens lokaler ble besøkt.