LO Finans sine medlemmer tas ut i streik

Det blir streik fra torsdag 31.5.18.

LO og Finans Norge kom ikke til enighet, og våre  medlemmer er tatt ut i streik fra idag torsdag morgen.

Selv om streiken starter formelt klokken 08.00, er det streikebryteri å dra tidlig på jobb for å få unna jobben du normalt gjør på dagtid.

Mange av våre lokalbanker vil bli stengt, du får ikke tilgang til kontoret, du skal heller ikke bruke bankens pc, svare på e-post eller telefoner som har med din jobb å gjøre. Du beholder for øvrig din mobiltelefon til privat bruk, Har du mobil telefon som kun brukes på jobben, skal den ligge igjen i bankens lokaler.

Noen har fått i oppdrag å være streikevakt. De kommer til bankens lokaler og står streikevakt.

Er du ikke satt opp på streikevaktlista skal du bli hjemme i fra jobb, men du skal være klar til å dra på jobb, straks streiken er avblåst.

Jeg ble forøvrig intervjuet av NRK radio 29.5.18, får du henvender fra media kan du henvise de til undertegnede eller direkte til Handel og Kontor. Setter forøvrig pris på at det ikke legges ut private bilder på sosiale medier, så lenge streiken pågår. 

Det er viktig at du følger med på nyhetene,

app. «lofinans», facebook gruppe «LO Finans» eller nettsiden «HKINFO.NO»  

HK vil for øvrig sende ut SMS og e-post til den private kontaktinformasjonen vi har på deg.

Har du ikke vært inne på din side på HKINFO.NO så gå inn å se om dine kontaktopplysninger er korrekte. Der vil du også finne mye informasjon om ditt medlemskap i LO Finans 

https://www.nrk.no/norge/lo-medlemmer-tas-ut-i-streik-1.14062494

 

 

 

 

2018-05-31T05:39:06+02:0031. mai 2018|
Go to Top