HK Finans Bank 1 gjennomførte onsdag 13. juni 2012 en medlemssamling på Hovedøya utenfor Oslo.  Været var strålende og turen ble en suksess for de 9 medlemmene som deltok. 

Det hele startet med oppmøte på Vippetangen  kl 17.00.  En lystig gjeng hadde bestemt seg for å ha det hyggelig sammen denne kvelden, og allerede på båtturen utover til Hovedøya kunne vi ane at dette ville bli en humørfylt og minneverdig tur. 

Med hardpakkede matsekker og påspandert drikke fra klubben bar det i vei inn på Hovedøya.  På jordet bak våpenhuset fant vi en plass hvor det gikk an å være.  Mens noen fikk igang grillen, gikk andre ned til vannkanten for å kjenne på temperaturen i vannet.   Etter kort rådslagning ble det enighet om at vannet var altfor kaldt til bading denne onsdagskvelden.

Deretter fulgte grilling og hyggelig samvær utover kvelden.  Tilslutt var det noen som minnet om at vi kanskje burde rekke båten tilbake til Oslo.  Som sagt så gjort.  Utstyret ble pakket for tilbakereisen og båten kom som planlagt.   Da båten slo til kai på Vippetangen ca klokken 21.00 var alle enige om at dette var noe som klubben burde gjøre flere ganger. 

Tusen takk for en kjempefin tur.