HK Finans Bank 1 og HK Finans Gruppen har i flere år hatt et samarbeid om å tilby ferieleiligheter til sine medlemmer.  Nytt av året er en ferieleilighet i Chianti/Toscana.

Søknadsfrist er 27. juni 2012.

Hvert år samarbeider HK Finans Sparebank1 Gruppen og HK Finans Bank 1 om å tilby ferieleiligheter til sine medlemmer.  Denne gangen gjelder samarbeidet en ferieleilighet i Toscana, Italia og en ferieleilighet i Arguineguin på Gran Canaria.

Feriestedene trekkes ut blant medlemmer som har meldt sin interesse innen en fastsatt frist som legges ut på SPIN.  De som benytter seg av tilbudene får en karenstid på ett år før de kan søke på nytt.

For mer informasjon, kontakt Per Sundby på telefon 994 96 669 eller på mail per.sundby@sparebank1.no.

Ferieleilighet i Toscana

Høsten 2012 har HK Finans en ferieleilighet i Toscana til utleie. Ferieleiligheten kan leies fra 18. august til mai til 20. oktober 2012, fra lørdag til lørdag.

Ferieleiligheten ligger i Val d’Elsa, 42 kilometer nord for Siena og 55 kilometer syd for Firenze.  Her kan du oppleve Toscana på det vakreste i en lun, gjestfri og avslappet atmosfære. 

I tilknytning til residensen finnes det en velkjent og veldrevet restaurant som har 1 stjerne i den velkjente Michelinguiden.

Søknadsfristen for ferieleiligheten i Toscana er satt til 27. juni 2012 på mail til per.sundby@sparebank1.no.  

Hvis du vil ha mer informasjon om feriealternativene, kan du finne dette her.